VC interior
Vicino_Interior_0.1
pizzette-marzo-3-web
Vicino [viciʃino], en italià significa veí o proper. Per aquest motiu, en Vicino hem introduït un nou concepte, el de compartir el menjar fresca, fusionant l’atmosfera d’un acollidor restaurant amb un clàssic Bar Italià. A aquest concepte hem afegit una pizzetta ovalada, convertint el Vicino en un “Pizza Bar”. Tots els “piattini” italians estan preparats amb productes frescos de temporada i les pizzetes se serveixen sobre taules de fusta. Fins i tot si no ets “vicino” (del barri), passa pel Vicino i gaudeix de l’ambient vintage d’un típic bar italià o, senzillament, feu confiança a seure la nostra terrassa assolellada! Vine i comparteix!
VICINO190-WIJ_0267-1024x682
 
GIROPIZZA @ VICINO

Et sona el concepte Rodizio de Pizzes?
Doncs és molt senzill, l’únic que necessites és tenir gana, ser cool i venir amb ganes de pizza! Vine i tasta els gustos frescos de la cuina italiana, cada dijous a Vicino!

TikidaSpiaggia
 
NOVA CARTA

Nois i noies, Ladies & Gentlemen, Signore e Signori estem orgullosos de presentar-vos els nostres nous menú! Creat nomès amb ingredients d’alta qualitat i productes fresques de temporada. Fatto con Amore!

IMG_0048
 
APERITIVO ITALIANO!

L’autèntic aperitiu italià a Barcelona! A Vicino oferim un moment per trobar-se amb els amics o fer un after work amb els companys de feina i conèixer gent nova. Tots els dies de 18.00h a 20.00h, amb una beguda, us oferim un buffet italià.